Despre noi

Truffle Tim – o punte între pământ și pasiunea pentru gastronomie, tradiție și autenticitate. Ne-am propus ferm să promovăm și să folosim resursele autohtone, trufele, aducând în prim plan aceste bogății ale pământului într-o căutare responsabilă și sustenabilă.

Suntem preocupați de sănătatea pădurilor și a ecosistemelor din care izvorăsc aceste comori. De aceea, am început construirea echipe de căutători și câini special instruiți pentru culegerea responsabilă. Am ales să concesionăm păduri cheie din România pentru a facilita culegerea sustenabilă și controlată a trufelor, fără a afecta în vreun fel fauna și flora.

Plecând de la o simplă necesitate de a furniza trufe proaspete și de înaltă calitate restaurantelor partenere, am evoluat și ne-am extins, devenind furnizor pentru restaurante de renume din întreaga țară.

Cu toate acestea, viziunea noastră este mult mai amplă. Am diversificat gama de produse pentru a aduce trufele mai aproape de dumneavoastră, incluzând delicatese precum cașcaval cu trufe, unt de trufe și cea mai rafinată rețetă de salsa, toate disponibile acum pe rafturile hypermarketurilor din România.

Am extins colaborările peste granițele țării, stabilind parteneriate solide în multiple țări europene. Cu standarde ridicate în ceea ce privește păstrarea, conservarea și procesarea, ne asigurăm că fiecare trufă ajunge în cea mai proaspătă și delicioasă formă posibilă.

Ne asigurăm că fiecare pas al procesului este gestionat cu grijă și precizie. Dispunem de o logistică elaborată, care include nu doar transportul în condiții optime pentru trufe, ci și facilități precum aparatură specializată pentru spălare, vidare și congelare rapidă la -40 de grade Celsius.

Beneficiem de cel mai mare congelator industrial din România, cu o capacitate de stocare de peste 12000 de tone, furnizat de partenerul nostru principal, asigurându-ne că trufele sunt păstrate la temperatura perfectă pentru a conserva prospețimea și aroma unică.

Însă succesul nostru nu este doar al nostru. Este al întregii echipe. Prin crearea de locuri de muncă și implicarea activă în dezvoltarea economică a regiunilor în care activăm, ne dorim să fim un motor al progresului în comunitatea noastră.

La Truffle Tim, trufele nu reprezintă doar o industrie. Ele sunt o pasiune. O pasiune pentru gusturi, pentru gastronomie, pentru calitate și pentru protejarea și promovarea bogățiilor naturale ale pământului.